Loading. Please wait...
search

Club House Batam

The Club House is located in a residential area, in addition to functioning as a sports facility, the facilities available are ballroom, restaurant & karaoke, the owner expect this building to be a residential oasis and the surrounding area, as Batam has not had a multi-purpose building in addition to the exercise facility is also a place to hang out, which is open for 24 hours. The building has a natural structure that supports and has a view orientation that overlooks of the bay (open sea) that leads to the neighboring Singapore.

This building philosophy is nantilus spiral (shells) which is also a Fibonacci formula equation. It is adapted to respond to the marine environment (seafront) which has a fairly large wind flow, this building has 3 floors, semi-basement, ground floor and 2nd floor. The building facade has 2 layers, the first layer wrapped with galvanized pipe and excavation perforated steel plate, while the second layer of building facade is vertical garden. It is on the purpose of blocking of the direct sunray. The crown of the building is a combination of pipes and tensile membrane which is expected to be a new marker in Batam.

Details

Location
Project Completion
Site Area
Project Area
Number of Stories
View Bigger
View Bigger
View Bigger
View Bigger
View Bigger
View Bigger
View Bigger
View Bigger
View Bigger
View Bigger
Story Details Details Like 159

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url
× Let's chat and share your ideas!